11th mayo 2016

Actuacions de carrer

Dissabte dia 2 de juny

dali

El petit Dalí al món dels somnis

Viu Teatre
Familiar – Teatre

Apropar el món de Dalí a partir d’un nen, en Salvi, a qui agrada dibuixar. Un dia troba una clau. Descobrir què obre aquesta clau porta en Salvi a fer un viatge on trobarà originals i divertits personatges per, finalment, endevinar que la clau obre la finestra de la imaginació i la fantasia.

 

 

Clàssic-Fèlix Brunet FOTO (2)

 

Clàssic

Mag Fèlix Brunet

Màgia – Il·lusionisme

 

La millor màgia per al públic familiar. Màgia moderna amb un preciós aspecte clàssic. Podran veure com un nen del públic flota estirat a càmera lenta, així  com màgia xinesa a l’estil del segle passat amb aparicions de diversos quilos d’arròs i tres peixos.

 

Captura de pantalla 2018-05-16 a las 22.49.20

Open door

Pere Hosta

Clown – Itinerant

Espectacle itinerant on un personatge excèntric, curiós, surrealista i divertit, porta una porta amb la necessitat de transportar-la. La porta ens transportarà a llocs on l’imaginari entra i surt. Passin a través de la porta per poder viure de manera diferent el carrer de cada dia i per poder fer allò quotidià, inoblidable.

Captura de pantalla 2018-05-16 a las 22.54.57

Trams

Cascai Teatre

Humor – Crítica

Trams és humor, és música, és teatre d’objectes, és imaginació, és cabaret, és clown, és gest, és histrionisme, és poesia, és crítica i reflexió alhora, és divertiment, és… Marcel Tomàs en estat pur. I qui és Marcel Tomàs? Un paio simpàtic, divertidíssim, que se’n riu, fins i tot, d’ell mateix i converteix el públic en protagonista.

 

1507219609_somnis

Somnis de sorra

Ytuquepintas

Art amb sorra – Marionetes

Estem acostumats a veure l’art com una cosa que perdura en el temps. Però l’art també pot ser efímer. A Somnis de Sorra, només amb les seves mans i sorra damunt un vidre, Borja González narra el pas de dues persones en el transcurs de les seves vides, des dels somnis que es creen a la infància i les vivències que apareixen a la maduresa, fins a la visió real i retrospectiva que aporta l’experiència viscuda.

 

 

Diumenge dia 3 de juny

 

Captura de pantalla 2018-05-16 a las 22.49.59

Surfer Clown

Yeyo Guerrero

Familiar – Teatre gestual

Imagina una retro furgoneta surfera irrompent a l’escenari amb una estrepitosa simfonia de mecànica amb problemes. De la furgoneta, en surt com pot el protagonista d’aquest espectacle, un excèntric i entranyable personatge amb ganes de fer surf amb la millor onada. Acrobàcies, improvisació…

 

Captura de pantalla 2018-05-16 a las 22.54.02

K’Ataka

Balkan Paradise Orchestra

Música – Itinerant

Espectacle itinerant on la força neix de l’energia i la tradició balcànica, i esdevé una fanfàrria inusual, original i explosiva. Formada exclusivament per dones que s’endinsen en un repertori que encara va més enllà jugant amb altres estils. Un laboratori de sons, ritmes i tradicions que regala espectacle i que genera empatia. El logo vermell i amb llunes ja és una pista del seu toc festiu i femení.

 

slide-fira-rosa-2018